Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
I'm Back ^.^

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua. Pertama sekali, diyaa nak mintak maaf jika selama ini diyaa melukakan hati korang semua atas sbb dah lama tak post story and tak post about ''Tutorial'' Yeah, selama ni diyaa busy, busy dengan family, dengan study, busy about boyfriend, and baru-2 ni  busy pasal kucing :'( Korang, please doakan agar kekalkan semangat diyaa untuk merawat dan menjaga kucing yg tengah sakit diyaa bela ok? Dia sakit :'( sedih yg tak terhingga, badan dia ada lubang, lepas tu kurab belambak, mata tak boleh bukak, kaki luka, semuanyaa laaa ;( Hmm, diyaa dah bgthu mama pasal kucing ni. And mama dah tahu, mama cakap nak hantar pergi clinic. hm Alhamdulillah :') Diyaa mmg tak boleh tengok kucing terbiar, sakit or wht :'(

Oh yaa? mylife? so far so good. And didn't had a problem, already was going okay. Sekolah baru? hm okay laa dah dapat kawan ramai ^^. Kalau boleh diyaa nak rapat dengan semua budak-2 sekolah baru tu. Hihihi, insyaAllah, one day nnti erk? Myb dorang belum kenal siapa diyaa. Hahaha Lol. Actually diyaa sbenarnya tak sabar nak tunggu bulan 12 sbb Abang diyaa and Kak Illa nak berkahwin dah ;) Auw! Ada kakak ipar la saya nnti ;p hehehe, kakak ipar diyaa manje k? dia layan diyaa mcm baby ;p hahaha. By the wy, everyone! diyaa dah on fb, so if ada apa-2 yg penting about tuto or nak berconversation dengan diyaa, korang add diyaa dekat sini FACEBOOK and if nak bertweet dengan diyaa time korang bosan, korang follow TWITTER diyaa k?

Hm, about tutorial, hm diyaa rasa diyaa nak break for tutorial jap. Nak rehat~ hehe. Nnti if diyaa ada idea yg penuh, sure diyaa akan post untuk korang kay? And! diyaa nak ucapkan ''Terima Kasih'' sbb ada yg dah guna tutorial diyaa :') Alhamdulillah, harap-2 korang setia bersama tutorial diyaa. Blog ni dah 2 years ada. Thank's korang. Hihihi. Hm, dah lah k? diyaa baru je balik sekolah ni. Later diyaa post a new story. Byebye everyone!

Blogger Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 
Blogger Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

 



Post a Comment



Older Post