Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Tutorial : Highlight Ada Shadow *Best (Y)



Tuto ni best gila ;'D Sbb diyaa tahu ramai yg guna aitee ? coz bile highligh je post korang mesti ada colour kan ? Haa mcm diyaaa punya kat blog ni haa ;'D Betul tak ? ^^ So mahu cuba ? If menarik bg korang jum ikut diya buat tutorial ni slow-2 kayy ? Senang je by the way :) Oh yaa ! Kalau nak buat tutorial yg ni , make sure ! korang punya highlight yg sbelum ni kene delete dulu :) Kalau tidak , tak jadi tuto yg ni .

For uses Google Chrome only

1 - Dashboard - Design - Edit Html - CTRL + F 

2 - Cari code bawah ini 

a:link {

3 - Kalau dah jumpa copy code bawah ni pulak dan pastekan sebelum code a:link { td kay ?


::-moz-selection {
background:#FFFFFF;
color:#000000;
text-shadow: 2px 2px 3px #81BEF7;
}
::selection {
background:#FFFFFF;
color:#000000;
text-shadow: 2px 2px 3px #81BEF7;
}

Merah : Code warna boleh tengok di SINI

Bagitahu (comment) If menjadi !

Blogger Ummu Afiqah said...

highlight yang macam mana tuu ?

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post