Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Freebies : Header Black Love (Credit By Diyaa Sz)


Haiiii , gaissssssssss ;'D jap nak gelak dulu . HAHAHAHAHAHAHA ^^ okay . nak tahu apesal diyaa gelak ? Hihihi -.- Sbenarnya diyaa rasa mcm pelik je pasal tajuk yg Black Love . Lalalala ~ Yeah , tu diyaa reka je ;'p Ape ? Tak suke ? Tak suke sudah ! --' Sbenarnya tu untuk header je . Header kali ni diya main buat je ape yg terlintas idea yg ada difikiran diyaa -.- Tapi sorry , diyaa gunakan warna hitam shaja :) Sbb warna hitam jela yg diya rasa sesuai untuk header kali ni . Hihihi ;'D Kalau korang suka amik la :) Tapi jangan lupa bgthu diyaa dulu tau ? Tengkayuuuuuu :'* Baibai .

Attention !!!!!
CLICK GAMBAR TU DULU ! BARU KORANG DAPAT TAHU MCM MANA RUPA HEADER


http://3.bp.blogspot.com/-3g6CP0fHQ0c/Ty-Ly06WeQI/AAAAAAAAAq0/CyA31s3x5gA/s1600/hbkb.gif


http://4.bp.blogspot.com/-FstzVu8rKKI/Ty-KVpDO99I/AAAAAAAAAqs/-OJPW-F_nmk/s1600/fgvfsrg.gif

Bagitahu (comment) if ambil 1 !

Blogger syaZwanie :) said...

sayang , sys amek tau header nie ..
cantik sangat :) tahnks diyaa .

 
Blogger Copy & Paste said...

Hehehe Okayyy sys ;)

 
Blogger Iszah said...

ambik satu ea .. ^__^

 
Blogger Copy & Paste said...

Okay Izzah :)

 
Blogger NHHNH said...

Ambil satu. Tengok lah http://hahasyisyidadahaihaizaza.blogspot.com/

 
Blogger Copy & Paste said...

hihih , ty :)

 
Blogger Adam Zailani said...

salam,akk saye ne newbies so tak tahu nk wat headaer cm ne?sy berminat nan header akk tu,,tapi cm ne nak amek ? :')

 
Blogger Adam Zailani said...

yesssss,,akk comel tanye,,bkn kak.blog saye tak ade header so saye nk buat lah kan.then saye suke header akk comel tuuu,tapi saye tak reti nk pasang header ?paham .harap paham.bals quick ye :') tq very much sis

 
Blogger shahsya said...

amek satu tau sayangg , trimas ~

 
Blogger Aisyah said...

Saya ambik dua ok? Tq :)

 
Blogger Amina said...

Sys, saya amek satu yang love story tu tau. thanks buat header nie. hee :D

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post