Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Freebies : Background Pastel Dots


2012-happy-valentine-day_1920x1200_95441_large

Hi semua , Hm harini diyaa nak bagi Background Pastel Dots . And this Freebies bukan diperbuat daripada diyaa . I'm Just Sharing this only . Hm , biasanya , kita jarang tengok dots yg mcm ni kan ? Haa tak apa la . Tak pernah tengok biar diyaa bg korang tengok . Well Blog pertama diyaa pun , diya guna pastel dots . Tak percaya ? Click SINI . Hmm okay . Apa yg bestnya pastel dots ni sbb bintik-2 tu berwarna-warni . So diyaa rasa mcm happiness je . Orang nak bukak blog kita pun tak rasa bosan kan kan ? 

Haaa Tapi nnti diyaa nak tukar for uses Pastel Dots ni untuk blog yg ini . Saje nak demo . Yang blog pertama tu diyaa mmg nak pakai background pastel tu la :) Sbb dah suka xD Suka siapa yg bijak buat background ni . And i don't know who . Tadi time diya belek-2 dekat google image tu . Nak search dots je . Tibe-2 keluar ayat pastel dots . And tak buang masa , diyaa bukak laa ^^ sorry kalau diyaa ketinggalan zaman . Sbb dah lama tak bukak blog tuto and buat tuto . Coz now i'm busy to focus my study ;'D 

No waste time , diyaa nak show laa sikit apa itu background pastel dots tu :) Ade seberapa je . And i w'll hope korang suka okay ? :) Kalau dah guna stila bagitahu diyaa kay ? Thank You guys . 



http://3.bp.blogspot.com/-G09I4577cP0/TwlIBTANxCI/AAAAAAAAC4s/IDRPpODcJ_o/s1600/bgunadot5.gif


http://4.bp.blogspot.com/-x18N2h95e1M/TwlIB5bvfaI/AAAAAAAAC40/M03nnmCQ1LY/s1600/bgunadot6.gif


http://3.bp.blogspot.com/-HprpNoJ53DM/TwlH_AwdF7I/AAAAAAAAC4Y/UH_xIcIDLAY/s1600/bgunadot2.gif


http://2.bp.blogspot.com/-sEQD2UpY6kI/TxZUDLR_W7I/AAAAAAAACKw/WHT99QWJdjw/s1600/pasteldots1.gif


http://4.bp.blogspot.com/-5IY_sQNdtu4/TxZUWOeZt2I/AAAAAAAACK4/-y2W_0FftWA/s1600/pasteldots3.png


http://3.bp.blogspot.com/-3WK39nHIfCo/TxZTBO_YVAI/AAAAAAAACKg/BiAnGQHhOFk/s1600/pasteldots.gif


http://2.bp.blogspot.com/-AbqzWcM4_Gk/TxZUgo3w_OI/AAAAAAAACLA/MAAloKRZUL4/s1600/pasteldots4.png

Background From : NNK<3 

Bagitahu (comment) kalau ambil 1 !

Blogger Hold My Hands said...

Take 1 kay ? :) ty .

 
Blogger NURFATIN IZZATI said...

amik satu okey?

 
Blogger 'Alya said...

amek satu!

 
Blogger Riiri Shin said...

amik satu :D

 
Blogger Marha Amni said...

Thanksssss

 
Blogger Maria H said...

Assalamualaikum , saya ambik 1 ye. tk.

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

take 1. btw., tolong move comment verification

 
Blogger Miss Jae Hee said...

amik satu :)

 
Blogger Alynn (ノ゚▽゚)ノ said...

Ambik satu. Btw done follow you :)

 
Blogger Tengku Ida said...

saye ambik satu yer..

 
Blogger tinta marjaan said...

saye amik satu...tq sgttt...

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post