Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Freebies : New HOT Header #Must Try ! and get the code !


Hello hello , today nak bg korang header ;'D Korang suka atau tidak itu terpulang korang ^^ and i hope you guys like it . Please , inform if you want take one freebies from me kayy ? Tapi ada 3 je kayy ? Tak banyak pun :) If diyaa ada lagi idea and bnd yg menarik nak bg korang diyaa bg alright ;'D heheheh ^^ Enjoyy xx 


http://2.bp.blogspot.com/-V-gPwlD-U0U/Twv57oXGobI/AAAAAAAAAgo/S3wNiyId0OE/s320/402331_268930689831739_100001444313356_743543_1969104045_n_large.png



http://4.bp.blogspot.com/-sKCPwvhMvEg/Twv58XXnNWI/AAAAAAAAAgw/fXN2BrUx64k/s320/count%252Bon%252Bme_large.png


http://2.bp.blogspot.com/-jU0LKBFtGNs/Twv59kVWMuI/AAAAAAAAAg4/qPEOZdkSs64/s320/habs_large.png


Bagitahu (comment) jika korang ambil 1 !

Blogger Abell Kim said...

diyaa, macam mana nak buat header sendiri? nak buat nama bagai tu. boleh bagi codes? thanks :)

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post