Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Freebies : Back to Top Ribbon #Credits by Diyaa Sz


Hi koranggg ;'D disini diyaa ade buat top button Fly yg ade ribbon kat kiri atas tu . Haa comel tak ? Sorry la , diyaa edit tak berapa cantik mcm orang lain yg buat Freebies :) Diya buat seadanya yg diya boleh buat . Kalau korang suka , diya jugak suke ;'D kalau korang nak take one , just ambil and leave your comment dekat atas tu . Nampak tak button pop-up untuk comment ? Haa just inform ok ? Cakap suka kalau korang mmg suke top fly yg diyaa buat ni ;'D hehehe sayang korang :* Sorry laa , lagi pun blog tutorial ni pun masih baru dibuat :) InsyaAllah , jika ada masa terluang , diya akan share lagi apa yg diya tahu ok ? :*



http://4.bp.blogspot.com/-Iom8-2zJeEw/TvP_6g8bWHI/AAAAAAAAAcY/9g8fEKYxFNo/s1600/color_stripe.png


http://3.bp.blogspot.com/-o5Ab2YK_FLw/TvP_7XHl8lI/AAAAAAAAAcc/ls9mLfYE2e4/s1600/dfger.png


http://3.bp.blogspot.com/-juUTmuCO4Kw/TvP_8OqpFyI/AAAAAAAAAco/ZHp2W-uA6-A/s1600/efefvdceec.png
 

http://1.bp.blogspot.com/-pvgrYqEeQhk/TvP_9cTY-bI/AAAAAAAAAcs/hgniolmNuj0/s1600/ergrg.png


http://4.bp.blogspot.com/-075UwyOD3G4/TvP_94Q7CCI/AAAAAAAAAc0/KErdeGiayoM/s1600/ewcvev.png
 

http://1.bp.blogspot.com/-FmlPh170XRA/TvP_-UInsBI/AAAAAAAAAc8/6q-qHQdmyZc/s1600/ewcvevececrf4fr4f.png
 

http://1.bp.blogspot.com/-T_cxDidNO-M/TvP_-1IgtKI/AAAAAAAAAdI/TG9XftFEo08/s1600/ghqtrhq3t5rh.png


http://2.bp.blogspot.com/-EKFsGq5QtEM/TvQAAcWkhLI/AAAAAAAAAdQ/6dNx6PXHR6A/s1600/rtbgtb.png


Bagitahu (comment) jika korang ambil 1 !


Blogger Aina Majid said...

comel2 laaa, aina amik 1 yeee . thanx :)

 
Blogger shafinaz rosli said...

sy ambil satu yep..

 
Blogger fateyn farhanna said...

ambik satu yerr .

 
Blogger carter keith said...

saya ambil satu hiiii . Boleh ba kan ?

 
Blogger ♀ HaFizAh ♀ said...

Amek satu :'D

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post