Dashboard | Follow
//Diyaa's Tutorial's\\


ME POST TUTO TAGGIE



Skin By APIS . Basecode By WANA
Letak Older Post / Newer {For Blogskin}


Ekey, hi guys. Today diyaa nak buat tutorial for blogskin. And yeah ada kawan diyaa kata mcm mana nak letak old post and new post dekat blogskin. Sbb tak semua skin ada letak old and new post tu aitee ? And yaa . Tutorial dia senang sangat . kalau korang boleh ikut apa yg diyaa cakap mesti korang boleh buat ;') Let's !

* Pertanyaan oleh Capital A 

1 - Dashboard - Template - Ctrl + F

2 - Cari code dibawah ni 

</Blogger>

3 - And then copy code bawah ni pulak lepas tu pastekan dibawah code yg anda cari td 

<center><OlderPosts><a href=<$OlderPosts$>>Older Post</a> </OlderPosts> <NewerPosts> | <a href=<$NewerPosts$>>Newer Post</a></NewerPosts></center>

- Anda kena tahu , kalau nak senang cari </Blogger> tu mesti bawahnya ada </div> x3 or x2 . Jangan lupa tekan CTRL + F untuk memudahkan korang cari </Blogger> tu kay ? Selamat Mencuba ;')

Bagitahu (comment) if menjadi ! 

Blogger capital A :) said...

Yeah , menjadi ! Thank you so much Diyaa :) really appreciate it <3 sorry kalau menganggu Diyaa .

 
Blogger Copy & Paste said...

Hihihi , welcome sayanggg ;)

 
Blogger Yoyo Dini said...

Jadilah awak...Lama saya cari tuto,bari jumpa yang jadi..
<3 Thanks awak..

 
Blogger ♥ syeri ♥ said...

jadi, tapi button tu ada kat page yg pertama je, yg sterusnya takde. mcm mana eh? :)

 



Post a Comment



Older Post | Newer Post